Narodnozabavna skupina za poroke, abrahame, rojstne dneve, veselice in ostale zabave

Skupina za poroko, abrahama, rojstnodnevne zabave, zaključne družbe, veselice ...

Skupina Hozentregarji se rada odzove na kakršno koli povabilo. Lahko igramo na različnih rojstnodnevnih zabavah, novoletnih zabavah, zabavah ob pustovanju, prireditvah, praznovanjih ter tudi na dobrodelnih koncertih in podobnih zadevah.

Igramo tako narodnozabavno kot tudi zabavno glasbo. Poleg glasbega programa, pa izvajamo tudi animacijski program z različnimi igrami, tako da plesa, smeha in zabave res nikoli ne manjka.

Imamo lastno ozvočenje

Člani ansambla smo tekom našega delovanja pridobili tudi lastno ozvočenje, s katerim lahko pokrijemo tako male kot tudi srednje velike prireditve. Zato vam ni potrebno skrbeti kje boste dobili ozvočenje, saj zato lahko poskrbimo mi. Ozvočimo lahko: govore, povezovalca programa s prenosnim mikrofonom, nastop drugih glasbenikov itd. Ozvočenje torej služi za vse vrste gostiln, dvoran, šotorov, vrtnih veselic ...

 

Skupina za poroko:
zanimiv glasbeni program in družabne igre

To je poseben dogodek, ki naj bi mladoporočencema in tudi vsem ostalim svatom ostal v prijetnem spominu. Čez dan ženin in nevesta opravita določene formalnosti v cerkvi in pred matičarjem, od večera dalje pa se skupaj s svati veselita vse do jutranjih ur. Ključen del večerne zabave je zagotovo skupina, ki poskrbi za veselo vzdušje, ples in zabavo.

  • Mladoporočenca torej izbereta skupino in ji s tem dodelita določene naloge, ki jih mora le ta na dan poroke čimbolje opraviti.

  • Navadno pred začetkom večerne zabave skupina skupaj s svati pričaka pred gostilno oz. dvorano nevesto in ženina ter ju pospremi z glasbo.

  • V gostilni zatem strežba poskrbi za prvo okrepčilo, skupina pa za glasbo primerno trenutnemu razpoloženju.

  • Po večerji sledi otvoritveni soloples za mladoporočenca. Pri tem lahko sama izbereta glasbo, na katero želita zaplesati. Na željo mladoporočencev lahko sledi tudi solo ples prič in staršev. Nato se plesišče odpre za vse zbrane.

  • Z glasbenim programom skušamo ugajati tako poslušalcem, kot tudi plesalcem. Nadaljna naloga skupine je, da celo noč skrbi za zabavo ter drži svate pokonci s svojim igranjem, zabavnimi igrami ipd. Nekaj iger je namenjenih samo nevesti in ženinu, medtem ko je večina ostalih iger takih, da vključujejo več svatov/parov naenkrat in se ne izpostavlja posameznikov.

  • Malo pred polnočjo se ugasnejo luči in ansambel povabi nevesto in ženina na plesišče, kamor nato pripeljejo poročno torto. Mladoporočenca jo morata s skupnimi močmi razrezati in se nato z njo na prav poseben način posladkati. Vso noč se torej prepleta glasba in animacijski program tako, da plesa in zabave nikoli ne manjka.

 

Ansambel za obletnice, zabave:
od Abrahama do različnih obletnic

Najbolj zaznamovan datum v človekom življenju je zagotovo rojstni dan. Takrat se slavljenec poveseli skupaj s sorodniki, prijatelji, sodelavci in znanci. Še posebno so zanimive »okrogle obletnice«, npr. 30, 40, 50, 60, 70 let, pri katerih se včasih priredi tudi nekoliko večja zabava. Med njimi pa izstopa zabava za 50. rojstni dan.

Takrat je človek star pol stoletja oziroma petdeset let in rečemo, da je srečal Abrahama.
Na teh obletnicah/zabavah pa ima prav tako svoj poseben čar živa glasba, ki poskrbi, da ni to praznovanje samo srečanje ob večerji, ampak vključuje tudi veliko plesa, smeha in zabave. Naša skupina vam tako lahko popestri dogajanje z glasbo, povezovanjem in igrami. Tudi na teh obletnicah ima slavljenec običajno otvoritveni solo ples. Nato sledi ples in zabava za vse goste. Z izvajanjem glasbe skušamo ustreči tako poslušalcem kot tudi plesalcem. Za različne priložnostih so primerne tudi različne zabavne igre. Seveda pa se s programom skušamo čimbolj prilagoditi željami slavljenca.

 

Kaj je še dobro vedeti?

Za vsak nastop se lahko dogovorimo po telefonu, po potrebi pa tudi sestanemo, kjer lahko poveste še dodatne želje v zvezi z vašo zabavo.

Na vsak nastop pridemo že nekoliko pred pričetkom, ter tako zagotovimo, da je ozvočenje pripravljeno še pred prihodom prvih gostov.

Vsem vašim željam glede glasbe in programa se skušamo prilagoditi, če je le to mogoče.